Van aardbei tot voedingsvezel en van fermentatie tot vleesvervanger

Food From Food Digitaal Eindcongres op 22-09-2020.

Het project Food from Food heeft meer als 3 jaar op de teller en weet veel bedrijven te inspireren en motiveren om nieuwe voedingsproducten of ingrediënten te ontwikkelen op basis van plantaardige nevenstromen. Met dit congres willen we onze resultaten toelichten en onze boodschap verder uitdragen: ook na Food from Food zijn er nog veel mogelijkheden om nevenstromen op te waarderen tot voeding. Flanders’ FOOD en Food Tech Brainport reiken de hand voor vervolgprojecten. In dit online event bieden we u ons succesrecept: inspireren – demonstreren en matchmaking!

Gezien de huidige situatie waar we momenteel in zitten hebben wij als organisatie besloten om het congres niet fysiek door te laten gaan, maar in een digitale vorm. Het digitale eindcongres zal op 22 september plaatsvinden, van 09.30 - 12.00 uur, vanaf jouw eigen bureau. Naast een samenvatting van de resultaten zullen we een aantal technologieën demonstreren en zullen een aantal projecten een kijkje in hun keuken geven van hun innovaties. Projecten van fruitstukjes tot voedingsvezel, van fermentatie tot vleesvervanger. Er zal digitale ruimte gemaakt worden voor 1-op-1 contacten zoals op een echt netwerk. Alleen de innovatieve hapjes en drankjes kunnen we niet presenteren ;-).

Wij ontvangen u graag tijdens dit event: VanRijsingen, Groentenhof, FI&S, Brightlabs, Bodec, Het Innovatiesteunpunt, ILVO, HAS Hogeschool, Brainport Development, Flanders’Food en FoodTechBrainport, nodigen u graag uit om aan dit digitale congres deel te nemen.

Om jou aan de juiste discussiegesprekken en partijen te koppelen willen wij je vragen om jezelf aan te melden en jouw motivatie en interesse te delen. De antwoorden op de vragen zullen gebruikt worden om een voorstel te doen in interessante contacten voor jou.

Voor de netwerk bijeenkomst hebben wij uw goedkeuring nodig om uw contactgegevens te delen met de andere deelnemers.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.