Projecten

Test jouw product en proces in één van onze faciliteiten, vergroot jouw markt tot over de landsgrenzen en maak gebruik van het fonds dat Food from Food biedt. Het project loopt van 1 januari 2017 tot 31 december 2019. Projecten kunnen worden ingediend vanaf 1 juni 2017 tot 31 oktober 2018. Binnen Food from Food worden 20 projecten gefinancierd met een maximaal budget van 40.000 euro per project.  Dit is inclusief de maximale subsidie van 50% (dus €20.000,-).

Eerste stap is het aanmelden van het project neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

We zullen je vervolgens begeleiden bij de projectaanvraag.

Files:

fruit

Wilderhof gaat restfruit verwerken tot een gezond en lang houdbaar product in samenwerking met de partners van Food From Food.

pasta

De haverzemel is een nevenstroom van het haververwerkingsproces en ontstaat bij het verwerken van de haverkorrel tot bloem.

Oesterzwam

De Nederlandse oesterzwamkwekerij Verbruggen Paddestoelen BV broedt op een vernieuwend voedingsingrediënt voor hybride vegetarische producten. 

prei

Groentenhof is een productiebedrijf van vollegrondsgroenten gelegen te Bornem. Het bedrijf is gespecialiseerd in de teelt van prei en venkel voor de Belgische retail. 

vanRijsingeningredients is onderdeel van vanRijsingengreen, voorheen Van Rijsingen Groep.